MET SPOED GEZOCHT

Jazz liefhebbers op:

 

 

 

Sponsors

 

 

Archief 2001

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
 

December
Op 3 december heeft de band een geslaagd concert gegeven in Manifesto in Hoorn. Tijdens dat concert zijn CD-opnamen gemaakt.
Het repertoire is tot stand gekomen in het studieweekeinde dat de band op 2 en 3 december heeft georganiseerd. Het repertoire was van een uitdagend hoge moeilijkheidsgraad.
Dirigent Hakhoff is er in geslaagd het beste uit iedere muzikant los te maken en de band boven zichzelf uit te laten stijgen. Het publiek reageerde zeer enthousiast met veel applaus, yeah's enz.

Er zijn nu ook enkele MP3's van The L-Star Big Band te beluisteren en te downloaden! Nieuwsgierig....klik dan Repertoire.

November
Op 4 november heeft de band opgetreden tijdens de Jazz Swing Night bij de bevriende bigband Seabreeze in IJmuiden. Tezamen met drie andere bigbands werd de avond gemaakt tot een doorslaand succes voor de muzikanten en het talrijke publiek.
De aanwezige Jury was lovend over het niveau van de optredens en schreef over The L-Star Bigband:
"Leuke presentatie, samenspel (tutti) en klankbalans prima. Goede solo's met goede klankbalans in de begeleiding. De jury heeft genoten".

September
Tijdens Jazz at the Hop heeft de band op 2 september opgetreden in "Het Huis Verloren" in Hoorn. Het concert was in de open lucht gepland. De regen was helaas spelbreker. Na het concert complimenteerde verscheidene luisteraars dirigent Hakhoff en de band met de vooruitgang die de band heeft geboekt in vooral techniek en klankkleur.

Januari

The L-Star Bigband heeft op 11 januari in de Reehorst te Ede tijdens een nieuwjaarsreceptie van een grote verzekeringsmaatschappij opgetreden. De meer dan 1000 aanwezigen waren erg enthousiast. De organisatoren ontvingen veel positieve reacties en spraken uit blij te zijn met de keuze van de L-Star Bigband. De band was zelf ook tevreden over de kwaliteit van het optreden. De band blijkt voor dit soort gelegenheden heel geschikt te zijn.

Naar begin

Terug naar Algemeen archief.