MET SPOED GEZOCHT

Jazz liefhebbers op:

 

 

 

Sponsors

 

 

Archief 2008

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
 

November
Op 3 november speelden we op het Seebreaze festival in IJmuiden, een inmiddels gerenommeerd jaarlijks terugkerend Bigband fesitval. Er waren dit jaar een Introductieklasse en een Open Klasse. Wij kwamen in de introductieklasse uit en speelden uitstekend. Hulde voor de organisatie. Juryrapport.   

Oktober
Gedurende ruim 4 uur hebben we op 21 oktober de lopers van de marathon van Amsterdam geholpen om een topprestatie te leveren. De band was daartoe hoog gezeten op een podiumwagen langs het parkoers. Dank aan de uitstekende invallers Ger Klein en Henk Rumpt van de collega bigband Burnbrigade. 

September
Een nostalgische stoomloc. Jazz Express vertrok vanaf het NS station in Hoorn op 29 september voor een rondrit door West-Friesland. Dit als voorloper van Jazz at the Hop 2007.
Ondanks het miezerige weer zorgde de L-Star Bigband voor een uitstekende stemming.  

Op 23 september mochten we de Dam tot Dam loop opluisteren op een zeer fraaie locatie in Amsterdam-Noord. Meer dan 55.000 lopers passeerden onze band. We probeerden ze met onze klanken op te frissen en nieuwe energie te verschaffen voor de resterende kilometers.    

Op 20 september was er een besloten optreden van de band in het restaurant L'Oasis de la Dique in Hoorn.  

Juni
Tijdens het 650 jarig jubileum op de Hoornse stadsfeesten was de gehele stad op 17 juni in de ban van allerlei stijlen van muziek en kunst. Wij vulden het jazzpodium.

Op 11 juni hadden we een goed optreden voor de fa Zeeman in de drie Haringen te Enkhuizen.

April
Het Jaarconcert op 7 april (zie affiche) in theater Het Pakhuis Hoorn was een daverend succes. Voor een uitverkochte zaal bracht de band wederom een geheel vernieuwd repertoire. De groep Djeps en Esther Wagenaar waren de vocale begeleiders op deze avond. Er werd met passie en geconcentreerd gespeeld. Onze nieuwe drummer Jos van Tol heeft bewezen een waardig opvolger te kunnen zijn van zijn illustere voorganger slagwerkers in deze band. Voor de zeer talentvolle gitarist Bart Baas was dit ook het eerste Jaarconcert.
Naast de vacature in de trompetsectie was er plotseling malheur van lead Arjen Leek. Wouter Hakhoff en Wim Rumpt hielpen ons uit de brand. Speciaal dank daarvoor.         

Januari
Op 8 januari verzorgden we wederom een prive optreden voor Zeeman Investment in de Drie Haringen te Enkhuizen.

In Heerhugowaard organiseert men al jaren met veel succes het prachtige Bot Bouw Jazzfestival in de Schakel. Op 7 januari hebben we aan dit festival deelgenomen.
Een drukte van belang. Krijgt Jazz eindelijk eens de aandacht en waardering die zij verdient? Meer van dit soort festivals in onze regio zou fantastisch zijn.      

Naar begin

Terug naar Algemeen archief.