MET SPOED GEZOCHT

Jazz liefhebbers op:

 

 

 

Sponsors

 

 

Archief 2005

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
 

Swingende medewerking hebben we op 7 januari verleend bij de Nieuwjaarsbijeenkomst c.q. opening van de muziekschool Donkey Shot in Heemskerk. Onze trombonist Walter Brander greep zijn kans om zijn regionale status verder uit te bouwen door een perfecte vertolking van Making Woopy ten gehore te brengen.
Wederom was Wouter Hakhoff  de redder in nood voor de leadpartijen op trompet.

Oktober
Een gouden greep van fanfare Erato uit Spanbroek. Op 30 oktober organiseerde zij een concertavond in zaal "Vroeg of Laat" met optredens van Erato en de L-Star Bigband.
Eerst een mooi, sfeervol en gedegen uitgevoerd programma van Erato gevolgd door een wervelend optreden van de L-Star Bigband. Mede dank zij drie invalkrachten Annette de Greeuw, Frank Stolwijk, Wouter Hakhoff en zangeres Esther Wagenaar werden de drie sets professioneel en strak uitgevoerd. Omdat iedereen genoot werd het laat deze avond.
Voor herhaling vatbaar!             

Augustus
Een terugblik op een prachtig seizoen in huize Ruud en Marijke Vet (met dank voor de heerlijke hapjes en drankjes) ging vooraf aan een onverwacht optreden in Huis Verloren in Hoorn. Zo werd Klaas de Poel door zijn dierbaren en door de leden van de band op 29 augustus verrast met zijn 50e verjaardag. Voor het eerst zagen we Klaas (even) met de mond vol tanden staan. Hij herpakte zich echter snel en liet aan zijn vele aanwezige vrienden en bekenden zien én horen dat hij ook op muzikaal gebied zijn mannetje staat én nog de nodige ambities heeft.          

Juni
Mooi weer en een schitterende ambiance tijdens ons optreden op 27 juni bij het bekende cafe Brakenboer in Medemblik. Licht en luchtig was het repertoire. Helaas is afscheid genomen van Annette de Greeuw (baritonsax). Annette moet keuzes maken tussen haar inmiddels vele muzikale activiteiten (o.a. in de befaamde bigband Burn Brigade). Dirk Braaf wordt haar opvolger. Geweldig was het dat Wouter Hakhoff aanwezig was en hoogstpersoonlijk de (vacante) lead partijen van trompet voor zijn rekening nam.  De L-Star Bigband blijft toch altijd een beetje zijn bigband.

April
Het optreden op 27 april voor Deloitte in de spiksplinternieuwe Schouwburg "Het Park" in Hoorn was enerverend. Zeshonderd medewerkers en relaties van het concern Deloitte hebben genoten. Jeroen Zijlstra, met zijn vijf mansformatie ook aanwezig, heeft samen met onze bigband enkele nummers uit zijn bijzondere repertoire uitgevoerd. Dank aan  Rene van het Hout die als invaller de leadtrompetpartijen professioneel  voor zijn rekening nam.

Naar begin

Terug naar Algemeen archief.