MET SPOED GEZOCHT

Jazz liefhebbers op:

 

 

 

Sponsors

 

 

Archief 2007

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
 

November
Op het African Aids Fonds in de Grote Beer in Hoorn waren we op 24 november " ouderwets"  op dreef.  Kort en krachtig was ons optreden. Annette de Greeuw was deze middag onze vertrouwde vervanger voor Klaas de Poel omdat hij niet van een recidiverende polsblessure af kan komen. Cyrelle was deze middag helaas voor het laatst bij ons. Haar studie aan de toneelschool gaat vanzelfsprekend voor.    

Het 25 jarig huwelijksfeest van de buitengewoon muzikale familie Heuwekemeijer mochten we opluisteren op 18 november in het Gouden Hoofd in Blokker. Speciaal voor die gelegenheid waren drie nummers geschreven door het jubilerende echtpaar. De nummers zijn door Martijn Bos gearrangeerd en door de band ingestudeerd. De zang van deze nummers, door de jubilaris en zijn vrienden, was prachtig. Emile Boelaard was helaas op deze avond voor het laatst onze drummer.

Juni
Prachtig weer en een gemotiveerd team L-Star muzikanten op 18 juni tijdens de Stadsfeesten in Hoorn. Strak en gedreven werd er gespeeld. Een genoegen voor de spelers en luisteraars.  

Mei
Op 7 mei hebben we in  Huis Verloren in Hoorn ons jaarconcert nogmaals ten gehore gebracht. Wouter Hakhoff verving Hein Leliveld en kweet zich behoorlijk van deze taak. Grapje.
En dan was er het prachtige Conservatorium eindexamen optreden (gitaar/jazz/pop) van onze voormalig gitariste Lovely van Wetering. In the Eye of a Dream liet ze horen en zien veel talenten te bezitten.
Vermeldenswaardig is ook het afstuderen van onze drummer Emile Boellaard. Hij mag zich vanaf heden Bachelor of Music and Education noemen.
De L-Star Bigband blijkt een kweekvijver voor nieuw talent.         

April

Op 21 april verzorgden we een prive optreden voor Zeeman Investment in de Drie Haringen te Enkhuizen.

Het  Jaarconcert in theater "Het Pakhuis" in Hoorn werd op 8 april gegeven. De entourage: een uitverkochte zaal, een volledig nieuw repertoire, goed afgesteld geluid en licht en dit alles voor "scherpe " muzikanten en - orkestleiding. Het ging lekker (zeiden ook de toehoorders) en wij waren trots op ons behaalde niveau. Wat ook opviel was het uitmuntende drumspel, inclusief de door hem gebruikte electronische loopeffects, van onze drummer Emile Boellaard. Natuurlijk dank aan Esther en Lovely.

Op 28 januari 2006 traden we op in Cafe De Roode Leeuw in Benningbroek. We verzorgden daar een 3 uur durend avondprogamma met een zeer gevarieerd repertoire. Door omstandigheden waren er drie invallers te weten, op saxen Annette de Greeuw en Eric van der Weijden en Ruud Muis op trompet. Dank daarvoor. Esther was ook deze avond onze steun op vocaal gebied.  

Naar begin

Terug naar Algemeen archief.