MET SPOED GEZOCHT

Jazz liefhebbers op:

 

 

 

Sponsors

 

 

Archief 2004

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
 

Het Jaarconcert van de bigband werd op 13 maart gegeven in het vertrouwde en knusse theater "Het Pakhuis" in Hoorn.
Een gevulde zaal heeft genoten van een geheel vernieuwd programma waarin vooral ook ruimte was voor het tonen van de individuele kwaliteiten van de bandleden.
Nieuw was ook de afwisseling in het programma door optredens van kleine en uit de band gevormde ensembles.
Vocaal werd de band weer bijgestaan door Esther Wagenaar.
Bij de saxsectie was Coen de Vries, met zijn opvallende geluid en gedurfde solo's, het nieuwe gezicht. Hij vervangt Wouter Bekkering, die nu meer tijd beschikbaar heeft voor zijn eigen jazz quartet.
Leadtrompettist en steunpilaar Martin van Rijn verlaat ons helaas vanwege zijn verhuizing naar Enschede. Voor hem is nog geen vervanger gevonden.      
Wim Scheltinga zette het bestuur van de bigband in het zonnetje.
Recensie uit Noord Hollands Dagblad
Repertoire Jaarconcert 2004

September
Op 6 september heeft de band een vliegtuig- en vliegshow mogen opluisteren bij het Aviodome in Lelystad.

Augustus
Een optreden tijdens de vijfde Jazz at the Hop in Hoorn op 24 augustus. Wel weer even wennen zo na de vakantie.

Juni

Op 29 juni bij prachtig weer een optreden in het plantsoen aan de Plantage Muidergracht in Amsterdam. Een kort en krachtig optreden bij festiviteiten van de muzikale familie Bos.

Optreden op 21 juni met meerdere Bands en Big Bands tijdens het Klauwershoekbigbandfestival in Zaandam. Met dank aan drie trombonisten invallers (Guido,  Ferrij en Fernando) uit onze bevriende Big Band Seabreeze uit IJmuiden.

Stadsfeesten 20 juni. Optreden  voor en tijdens verkiezing "Midzomer Miss 2003". Wat heeft de Grote Schepper toch goed werk afgeleverd!

April
Een directeur van ABN-AMRO (bevriend met onze altsaxofonist Klaas) verzocht de L-Star Bigband om de pijn van zijn (pensioen)afscheid te helpen verzachten. Ook deze klus wist de band op een waardige manier te klaren. Het gebeurde op 23 april in het Miranda Paviljoen in Amsterdam.

Het Jaarconcert 2003 is gehouden op 5 april in het theater "Het Pakhuis" in Hoorn. Dit jaar voor de eerste maal onder leiding van dirigent Martijn Bos. Enkele swingende nieuwe stukken werden gespeeld waaronder Cabeza de Carne. Er waren ook een paar luchtige, goed in het gehoor liggende eigen composities en/of arrangementen van Martijn Bos. En..... nog een werk (Point of no Return) van onze illustere oud dirigent Wouter Hakhoff. Een en ander resulteerde in een goed concert met een aangename en ontspannen sfeer bij publiek en uitvoerende muzikanten.
Het programma werd vocaal opgeluisterd door Esther Wagenaar en Ruud Bos.
De drie nieuwe L-Stars te weten Emile Boelaard op drums, Lovely van Wetering op gitaar en Cyrelle Failé op trompet hebben getoond het niveau aan te kunnnen.    
De L-Star Bigband liet zien ook in het "Post Hakhoff Tijdperk" tot goede prestaties in staat te zijn.
Repertoire Jaarconcert 2003. 

Naar begin

Terug naar Algemeen archief.